iPhone 6 Ne Kadar ?

Apple merakla beklene ve binlerce kişiyi kuyruğa dizdiren son telefonunu Amerikanın San Francisco da bulunan merkezinde tanıttı. Son iPhone ürünlerine ilgi o kadar fazla oldu ki, aralarında ünlü isimlerinde olduğu pek çok kişi salondaki yerini aldı.





Apple iPhone 6, iPhone 6 Plus ve bu cihazlarla entegre edilen Apple Watch'ı tanıttı. Peki yeni ürünlerde ilk göze çarpan değişiklikler neler?

  • -  iPhone 6 ve iPhone 6 Plus şimdiye kadari Apple telefonları içierisinde ki en ince iPhone olduğu açıklandı. iPhone 6’nın yeni ekranı 4.7 inç, iPhone 6 Plus'ın ekranı ise 5.5 inç.
  • - Batarya ömrü bakımından bir önceki model iPhone 5S’e göre 2-4 saat daha uzun ömürlü olmuş.  iPhone 6 ve iPhone 6 Plus A8 işlemcisi olacak. Yani 5S’e göre yüzde 50 daha fazla hızlı bir performansa sahip olacak. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ta Wi-Fi internet hizmeti çok daha hızlı olacak. 
  • Yeni iPhoneların kameralarındaki 8 megapiksel oranında değişiklik yok, ancak görüntü sabitleme ve gelişmiş lens özellikleri bulunuyor.
  • - Satışlar Amerika da 19 Eylül de başlayacak ve bellek kapasitesine göre  iPhone 6 (16 GB)ın fiyatı 199 Dolar, iPhone 6 Plus (16 GB) 299 dolardan satışa sunulacak. Yeni ürün 128 GB’lik iPhone 6 Plus’ı ise 499 dolardan satışa sunacak. 
  • Bu fiyatlar Türkiye'de elbette en az 3 katı fiyat daha eklemeniz gerekiyor.


İphone 6 Video